Som ni säkert förstår är det mycket att försöka lösa just nu. ALLA föreställningar med under 500 bokade biljetter spelas som vanligt. Vi har också satt in spärrar i systemen för att inte sälja fler biljetter än så.

Följande av våra föreställningar berörs dock av regeringens beslut:

• LINKÖPING 15 mars flyttas till 19 oktober
Ni kommer att få mer information direkt från Linköping Konsert och Kongress.

• LULEÅ 22 mars flyttas till 17 september
Ni kommer få mer information direkt från Luleå Kulturens Hus.

• HALMSTAD 5 april spelar vi två föreställningar samma dag för att dela upp publiken och på det viset klara maxgränsen. Mer information kommer direkt från Destination Halmstad och vi hoppas på er förståelse och hjälp att lösa detta.

• GÖTEBORG 18 april är en föreställning som Stora Teatern har köpt av oss. Frågor gällande denna hänvisar vi därför vidare direkt till Stora Teatern.

• VÄXJÖ 3 april, vi jobbar fortfarande på en lösning och återkommer så fort det är möjligt.

Om din ort inte är nämnd betyder det att vi spelar som vanligt, förutsatt att det inte kommer nya direktiv från regeringen.

Vi hoppas på er förståelse och samarbetsvilja att lösa den här otroligt jobbiga situationen på bästa sätt. Vi är ett litet produktionsbolag som idag står och faller med den här turnén. Alla våra artister är också frilansare och har ingen möjlighet till annan ersättning om konserterna inte blir av. Vi är därför otroligt måna om att hitta lösningar som är så bra som möjligt för alla.

Viktoria Tocca, producent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.