Efter över ett och ett halvt år med totalt näringsförbud för kulturen kom idag ÄNTLIGEN beskedet från regeringen att man från och med den 29 september släpper på alla publikrestriktioner vid allmänna sammankomster – däribland teaterföreställningar och konserter.

Vi känner en sådan oerhörd lättnad och glädje i och med dagens beslut och hoppas att så många av er som möjligt går ut och köper biljetter till alla våra kommande föreställningar nu när vi äntligen får möjlighet att spela inför fulla hus igen.

Närmast i kalendern ligger höstens något komprimerade turné med Från Broadway till Duvemåla. All information om konsertdatum och var man köper biljetter hittar ni som vanligt på franbroadwaytillduvemala.se. Nu ser vi till att fira kulturens återfödelse med fullsatta salonger! Eller vad säger ni?

Sedan vill vi även påminna om konsertversionen av Kristina från Duvemåla som vi spelar 12 och 13 augusti nästa sommar. Boka era biljetter redan nu innan de tar slut! All information hittar ni på kristinadalhalla.se

Vi ser så mycket fram emot att äntligen få möta vår fantastiska publik igen. Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.