Jesus Christ Superstar - Dalhalla
Foto: Håkan Bylund

Två otroliga föreställningar, medverkande som lyfte sig till oanade höjder och en helt fantastisk publik som gav oss en inramning vi sent ska glömma. Ja, det blev verkligen en otrolig avslutning för vår produktion av Jesus Christ Superstar på Dalhalla!

Vi vill från djupet av våra hjärtan tacka alla som varit inblandade i den här makalösa föreställningen. Alla fantastiska artister med Linus Wahlgren, Patrik Martinsson, Laila Adèle, Fred Johanson och Peter Stormare i spetsen. Kören från Joyvoice. Vår regissör och koreograf Åsa Engman. Alla galet begåvade musiker under ledning av Carina E. Nilsson. Stefan Wålberg som levererade kostym av yppersta världsklass. Listan kan göras lång och ni ska veta att inget av det vi gjort de här två somrarna skulle ha varit möjligt utan era insatser. Ni är bäst!

Med detta stänger vi nu kapitlet Jesus Christ Superstar på Dalhalla för den här gången. Det har varit en resa genom högt och lågt, pandemi och flyttade föreställningar, dundersuccé 2022 och nu ett avslut som kommer att eka i berget under lång tid framöver!