På grund av andra åtaganden under juli 2021 kommer Georg Malvius inte att kunna fullfölja regin för Jesus Christ Superstar på Dalhalla nästa sommar. Vi vill tacka Georg för det utmärkta arbetet han hittills gjort med produktionen och önskar honom lycka till med kommande arbete.

Med anledning av Georgs nära samarbete med koreograf Adrienne Åbjörn, kommer även hon att lämna projektet, men vi ser fram emot att få nya möjligheter att jobba ihop i framtiden!

Ny regissör och koreograf blir istället internationellt erkända Mattias Carlsson. Bland de produktioner där Mattias stått för regi och/eller koreografi hittar vi My Fair Lady, Trollkarlen från Oz, Guys & Dolls, Spelman på taket, Mary Poppins, Familjen Addams, Chicago, The Sound of Music och La Cage aux Folles. Han har de senaste åren även haft en ledande roll i såväl den svenska som norska Melodifestivalen, samt ett flertal upplagor av Eurovision Song Contest.

Vi är otroligt glada över att kunna välkomna Mattias in i gänget och ser fram emot att tillsammans leverera en oförglömlig version av Jesus Christ Superstar på Dalhalla sommaren 2021!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.