Vår förhoppning har in i det sista varit att kunna genomföra Jesus Christ Superstar på Dalhalla i sommar. Artister har repat, kören har övat, alla har vi varit redo. Trots planerade lättnader i restriktioner har tillståndsmyndigheten i dagsläget inget regelverk på plats för att kunna bevilja tillstånd för evenemang med fler än 500 gäster i publiken. Därför tvingas vi nu, i samråd med Dalhalla, att i sista stund flytta fram Jesus Christ Superstar ytterligare en gång. Det nya datumet för konsertversionen av musikalen är 1, 2 och 3 juli 2022 och biljetter gäller som tidigare för det nya datumet.

– Det är otroligt trist att vi inte ens kan få en indikation om vad som troligen kommer att gälla från den 1 juli. Då hade vi kunnat fortsätta med förberedelserna att spela Jesus Christ Superstar på Dalhalla 2, 3 och 4 juli. Alla medverkande har varit redo att spela, men nu måste vi blåsa av det för allas skull, säger producenten ViktoriaTocca.

– Vi har medverkande som flyger in från olika håll – från hela Sverige, från London och Los Angeles – och vi hade alle man på däck för att lyckas med det omöjliga, att sätta en så här stor produktion på banan på väldigt kort tid. Utan tydliga besked från myndigheterna blir det omöjligt, konstaterar Viktoria. – Ingen kan vara ledsnare och mer besvikna än vi, men vi lovar att komma tillbaka nästa sommar med den bästa konsertversionen av Jesus Christ Superstar ni någonsin har sett! avslutar hon.

Även Dalhalla tackar ödmjukast för publikens tålamod och utlovar precis som Viktoria en storslagen konsertversion i Dalhalla nästa sommar. 

Vi ber dig också hålla extra hårt i din biljett! På grund av rättighetsskäl samt att vi inte vet hur kommande restriktioner kommer att se ut, kommer den fortsatta biljettförsäljningen att vara mycket begränsad och kan stängas helt längre fram.

Läs mer här.

Tack igen för ert tålamod. Vi ses nästa sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.