Soulgirls

Sienna Sebek

SIENNA SEBEK tog sin kandidatexamen 2015 från Andrew Lloyd Webbers skola ArtsEd i London och gjorde därefter sin professionella debut i rollen som Norma i musikalen Dusty på The Charing Cross Theatre i London. Sedan dess har hon bland annat setts i Americana på Theatre Royal Startford East i London, Something Rotten! på Wermland Opera, Grease på Nöjesteatern i Malmö samt Sound of Music, Barberaren i Sevilla och Anastasia på Malmö Opera. Senast kunde man se Sienna i rollen som Val i A Chorus Line på Stadsteatern i Stockholm.

Malena Tuvung

MALENA TUVUNG har vi sett i huvudroller i musikaler som Jekyll & Hyde på Malmö Operan och Cats på Cirkus i Stockholm. Hon har också medverkat i Allsång på Skansen. Efter att ha studerat på Balettakademien i Göteborg var Malena bland annat solist på Wallmans salonger i Köpenhamn. Hon har även under flera säsonger varit en av huvudsolisterna i succéshowen Från Broadway till Duvemåla samt turnerat med den soloföreställningen Evergreen - En hyllning till Barbra Streisand.

Sofia Jung

SOFIA JUNG är sångerska och musikalartist utbildad på Perfoming Art School i Göteborg. Efter examen har hon medverkat i musikalen Hair på Göteborgsoperan och shower på såväl Wallmans som Göta Lejon, i musikalen On The Town på Kulturhuset Spira i Jönköping samt Häxorna i East Wick på Cirkus i Stockholm. Sofia är även en av sångerskorna i soulbandet Sister Soul.