Då regeringen och Folkhälsomyndigheten ännu inte kommit med några nya direktiv gällande allmänna sammankomster måste vi nu med tungt hjärta fatta beslutet att flytta höstens konserter med Från Broadway till Duvemåla till nästa år.

Vi i kultur- och nöjesbranschen har redan innan sommaren vädjat till regeringen via debattartiklar, brev, sociala medier och alla andra tillgängliga kanaler om att få ett besked inför hösten, då vår bransch kräver lång framförhållning för att fungera. Men nu är vi alltså där att det inte går att vänta på besked längre. Det är djupt sorgligt och otroligt jobbigt för alla oss som arbetar med Från Broadway till Duvemåla, en föreställning där de flesta av alla sångare, musiker, tekniker med flera inte haft någon som helst inkomst sedan mitten av mars.

Alla ni som köpt biljetter kommer att få E-post med information om flytt till nya datum samt all annan information ni kan behöva. Det kan dröja olika länge beroende på vilken stad biljetterna är bokade i då alla konserthus och teatrar använder sig av olika system för biljettköp, samt att folk är permitterade, uppsagda, har haft semester och att det är många mail att beta av. Kika gärna även i skräpkorgen, då vissa har så hårda E-post-inställningar att mailen fastnar där.

Vi hoppas innerligt att så många av er som möjligt kan tänka er att stötta oss genom att behålla era biljetter för att hjälpa oss att hålla ut i dessa tider. För även om vi längtar efter er – vår publik – och att få utöva våra yrken, så har vi såklart förståelse för restriktionerna och allas säkerhet är av högsta prioritet i det läge som råder. OM det inte finns NÅGON möjlighet att behålla biljetten så kommer vi att följa rekommendationen från Allmänna reklamationsnämnden om återbetalning inom rimlig tid. Mer information om detta i informationsmailet ni kommer att få i inkorgen.

Hoppas på förståelse och att vi ses 2021 istället!

Vänliga hälsningar,
Viktoria Tocca, producent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.