Med mindre än tre månader kvar till Från Broadway till Duvemålas stora turnépremiär på Dalhalla är det med glädje vi idag kan avslöja inte mindre än två stora nyheter för alla musikalälskare där ute!

Som vi tidigare har berättat kommer den meriterade musikalstjärnan Alexander Lycke att ansluta till höstturnén. Nu är det dessutom klart att han får sällskap av ingen mindre än Guldmask-belönade musikalartisten Jakob Stadell!

Jakob har synts på några av Sveriges mest etablerade musikal- och teaterscener där han gjort stora roller i musikaler som Evita, Rock Of Ages, RENT, Avenue Q, Jesus Christ Superstar och Snövit bland mycket annat. För sin roll i RENT belönades han med Guldmasken för bästa manliga huvudroll. Jakob sågs senast i Djungelboken the Musical i rollen som Shere-Khan.

Som om denna nyhet inte vore nog kan vi dessutom idag berätta att Från Broadway till Duvemåla nästa år kommer att ta sig utanför Sveriges gränser!

– Jag är otroligt glad över att vi tar Från Broadway till Duvemåla till våra grannländer nästa år. Det är redan spikat att vi uppträder i Oslo i början av februari och både Finland och Danmark är på gång, säger Viktoria Tocca i ett pressmeddelande.

Ja, som ni ser, framtiden ser onekligen ljus ut för Från Broadway till Duvemåla! Mer information om den stundande Norden-turnén kommer framöver, så håll ögonen öppna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.