Orkester

Carina E. Nilsson

Kapellmästare/piano

Carina E. Nilsson är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg med piano som huvudinstrument. Med över 6 000 spelningar i bagaget och drygt 250 framträdanden per år är Carina utan att överdriva en av landets mest anlitade och uppskattade pianister, kapellmästare och  ackompanjatörer.

Roland Forsman

Gitarr

Roland Forsman har en musikerexamen från SYI i Jakobstad och turnerar regelbundet med Sveriges popelit, däribland Måns Zelmerlöw, Chris Kläfford, Darin och Petra Marklund för att nämna några. Han handplockades av ingen mindre än Brian May till Queenmusikalen We Will Rock You och medverkande bland annat som gitarrist i musikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern.

Magnus Eugenson

Bas

Magnus Eugenson spelar elbas och kontrabas sedan 25 år. Han har under sin karriär turnerat över hela världen på scener som Royal Albert Hall och Hollywood Bowl, och har spelat med artister som Benny Andersson, Eric Gadd, Louise Hoffsten och Thorsten Flinck, för att nämna några.

Fredrik Bergström

Trummor

Fredrik Bergström är utbildad vid Fridhems folkhögskola, samt Drummers Collective och The New School i New York och har sedan tidigt 90-tal spelat trummor på en professionell nivå i olika sammanhang inom pop/rock, funk/fusion, jazz och storband. Genom åren har Fredrik spelat med artister som Mikael Rickfors, Andreas Johnson, Dan Hylander, Charlotte Perrelli, Svante Thuresson, Peter Jöback, Charlie Norman och Rikard Wolff, bland många andra.