Från Aladdin till Elsa är en spektakulär och fartfylld show för gammal som ung, där publiken tas med på en lika magisk som musikalisk resa. Möt Joel Adolphson, Sandra Kassman, Nils Reinholtz och Veronika Wallentin – fyra av våra mest spännande och begåvade nya stjärnor och underhållare – som framför hits från älskade filmer som Toy Story, Frost, Encanto, Djungelboken, Aladdin, Lejonkungen och många fler. Allt ackompanjerat av eminenta livemusiker.

– Jag kan ju bara gå till mig själv – både som barn och vuxen – och mina egna barn. Det här är låtar med hög igenkänningsfaktor, och många av dem har nog de flesta av oss gått och sjungit på eller sjungit med i, oavsett ålder, säger producenten Viktoria Tocca och fortsätter:

– Animerade filmer har gett oss musikaliska klassiker sedan Snövit och de sju dvärgarna kom 1937. Låtar som vi vuxit upp med, och det kommer hela tiden nya sångskatter. Från Aladdin till Elsa är en show som verkligen har något för alla åldrar.

Joel Adolphson, Sandra Kassman, Nils Reinholtz & Veronika Wallentin. Foto: Magnus Ragnvid

I Från Aladdin till Elsa medverkar youtubern Joel Adolphson, som med sina kollegor i humortrion IJustWantToBeCool har i genomsnitt 14 miljoner videovisningar i månaden på sina YouTube-kanaler. I sin scendebut får Joel sällskap på scenen av Sandra Kassman som gör den svenska rösten till Mirabel i Disney’s EncantoNils Reinholtz som gjorde sin stora musikaldebut för tre år sedan i Oliver! på Göteborgsoperan och Veronika Wallentin som förra hösten medverkade i Forever Piaf på Göta Lejon i Stockholm.

Åsa Engman, som tidigare bland annat regisserade Jesus Christ Superstar i Dalhalla i somras, står för regi och koreografi. Stefan Wåhlberg, flerfaldigt Guldmasken-belönad för Bästa scenkostym, har gjort kostymerna och orkestern leds av rutinerade Carina E Nilsson.

Mer info, biljetter och fullständig turnéplan hittar ni på: toccaentertainment.se/fran-aladdin-till-elsa

Biljetterna släpps fredag 23 september kl 10:00.